kallmet.it | Faqja e pare

Miresevini ne kallmet.it

Komuna Kallmet shtrihet në pjesën veri-perëndimore të qarkut të Lezhës. Bukuria e kishes e shen eufemia, kishen zemer e krishtit dhe liqenin e kallmetit.
Popullsia e Komunës Kallmet është 6937 banorë, e cila është e shpërndarë në 4 fshatrat e kësaj komunë. Komuna Kallmet perbehet nga kater fshatra :
Kallmet i Madh , Kallmet i vogël , Rraboshtë, Merqi.